Deel dit artikel
-

Uitstel van betaling voor Onetomarket

Internetmarketingbureau Onetomarket uit Arnhem verkeert sinds woensdag in surseance. Het bedrijf hoopt vandaag nog met een investeerder een doorstart te kunnen maken.

Op zijn blog meldt Onetomarket dat het in een financieel penibele situatie is terechtgekomen. Uitstel van betaling is de laatste, tijdelijke, stap voor een faillissement. Dat hoopt het bureau echter te voorkomen.

‘Vandaag, vrijdag 2 november, wordt er door een investeerder met de curator onderhandeld over een doorstart, met terugwerkende kracht tot 1 november jl. De nieuwe eigenaar is voornemens om de activiteiten voort te zetten met behoud van personeel.’

De reden voor het surseance is de ‘zeer hoge schuldenlast uit het verleden’. Die is ontstaan door de opening van kantoren in het buitenland. De kantoren in Barcelona, Berlijn en Madrid kostten uiteindelijk meer dan ze opleverden.

Het ziet ernaar uit dat de buitenlandse kantoren worden gesloten als de curator rond komt met de investeerder. ‘Middels een ruime kapitaalinjectie zal een financieel gezond bedrijf ontstaan met ruimte om investeringen te doen waarmee Onetomarket een verdere groei kan doormaken op de Nederlandse markt.’

Foto: Donald Lee Pardue (cc)

Deel dit bericht

5 Reacties

Maurits van Eeghen

Ik hoop voor alle betrokkenen dat dit goed komt, heel veel sterkte daarmee gewenst!

Geeske

Ik heb in het verleden zelf gebruik gemaakt van Onetomarket en vond het een fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik schrik dan ook van het bericht dat ze uitstel van betaling hebben moeten aanvragen. Sterkte voor de mensen van Onetomarket!

Karel

ben ik even blij dat ik er niet ben gaan werken een maand geleden….ze zeiden toen al dat er wat “interne” problemen waren. Iedereen in het management had een burnout.

Rick Maresch

Ik hoop dat de (bestaande en nieuwe) klanten het vertrouwen blijven houden in Onetomarket; zolang dit het geval is, maakt de doorstart een reële kans.

Succes allemaal!

Pim Hutjens

Onetomarket is een goed bureau. Ze hebben verstand van zaken en ze komen hun afspraken na.
Het komt vast goed, de komende dagen veel succes gewenst voor de medewerkers.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond